2. Formació a professionals

Recerca i divulgació

Disseny i continguts de la formació, online, en prevenció adreçada a professorat. Finançada pel Departament d’Educació. Generalitat de Catalunya. Any 2016. Tamaia hem tutoritzat totes les edicions de la formació des que es va publicar fins l’any 2020.

Recerca i divulgació

Participació en l’elaboració de continguts la formació, semi-presencial, coordinada de l’Escola d’Administració Pública de la Generalitat de Catalunya i promoguda per l’Institut Català de les Dones. Des de Tamaia redactem els següents apartats: Unitat 4.1 Especificitats i formes d’abús  i  Unitat 5.1 Violència i cicle vital de les dones. La violència masclista travessada per altres discriminacions: edat, classe social, origen i processos migratoris, opció sexual i altres. 2019

Recerca i divulgació

Projecte de formació per la prevenció de la violència masclista en les relacions de parella. Finançat per l’Institut Català de les Dones. Generalitat de Catalunya. 2015

Recerca i divulgació

Guia de suport per a la formació de professionals en la prevenció de les violències masclistes. Projecte de formació en el marc del projecte d’àmbit europeu i internacional DAPHNE, coordinat per la Universitat Rovira i Virgili i compartit amb l’Associació Candela: Improving gender related violence intervention and referral through Youth Practitioner Training. També en castellà. 2013/2014.

Recerca i divulgació

Guia metodològica de suport per a la formació permanent i capacitació de professionals que treballen en la tasca d’erradicar la violència vers les dones a la llar. Finançats per la Diputació de Barcelona, 2000.

Vols contactar amb mi?

Escriu-me o truca'm i parlem del teu projecte :)

bcapdevila[arroba]gmail.com

+34 606 379 968