3. Prevenció per a joves

Recerca i divulgació

Disseny i continguts de la formació, online, en prevenció adreçada a professorat. Finançada pel Departament d’Educació. Generalitat de Catalunya. Any 2016. Tamaia hem tutoritzat totes les edicions de la formació des que es va publicar fins l’any 2020.

Article
Recerca i divulgació

A Parlem de violències: parlen dones de El Salvador i Catalunya. Cooperacció 2016.

Recerca i divulgació

Projecte de formació per la prevenció de la violència masclista en les relacions de parella. Finançat per l’Institut Català de les Dones. Generalitat de Catalunya. 2015

Ràdio i TV

Els matins a Catalunya Ràdio, 10 de desembre de 2014.

Recerca i divulgació

A Maria Freixanet (coord), “Relacions de Gènere entre joves adolescents. Com intervenir quan hi ha violència? (col. Grana núm. 32) Institut de Ciències Polítiques, Grup de Recerca Ciutats i Persones, Barcelona, 2014.

Recerca i divulgació

Guia de suport per a la formació de professionals en la prevenció de les violències masclistes. Projecte de formació en el marc del projecte d’àmbit europeu i internacional DAPHNE, coordinat per la Universitat Rovira i Virgili i compartit amb l’Associació Candela: Improving gender related violence intervention and referral through Youth Practitioner Training. També en castellà. 2013/2014.

Vols contactar amb mi?

Escriu-me o truca'm i parlem del teu projecte :)

bcapdevila[arroba]gmail.com

+34 606 379 968